Hoe werkt een Afzetzak?

Bent u aan het verbouwen en wilt u van uw afval af zonder een container of aanhangwagen te huren? Dit probleem kunnen wij oplossen met ons nieuwe concept!

Wij bieden de oplossing

De Afzetzak is de oplossing om kleinere hoeveelheden afval in af te voeren. De Afzetzak of ook wel big bag of bouwzak genoemd is gemaakt van een sterke recyclebare kunststof.

Levering heel BE + NL!
Stap 1
Bestellen Afzetzak

U bestelt bij ons heel eenvoudig een Afzetzak in een paar stappen op onze site. Of u gebruikt een Big Bag die u zelf heeft aangeschaft. Dit moet wel een 1m3 of 3m3 Big Bag zijn die onbeschadigd en goed hijsbaar is.

Stap 2
Afzetzak levering en plaatsen

Op de gewenste datum wordt de Afzetzak bij u aan huis geleverd via de pakketdienst. Let op dat u de Afzetzak op maximaal 2 meter plaatst van de openbare weg met voldoende ruimte, anders kunnen wij uw volle Afzetzak niet ophalen. De openbare weg dient minimaal 4 meter breed te zijn. Informeer ook bij de gemeente of het nodig is om een vergunning aan te vragen indien u de zak niet op eigen terrein plaatst.

Stap 3
Vullen

Als u de zak heeft geplaatst kunt u beginnen met het vullen van de zak. U mag deze vullen met de toegestane producten van de bestelde afvalstroom. Meer informatie vindt u onder het kopje toegestane producten. Uiteraard is het de bedoeling dat de Afzetzak gesloten kan worden. Vullen tot boven de rand of uitstekende delen zijn daarom niet toegestaan.

Stap 4
Aanvragen

Als u klaar bent en u heeft de zak gevuld kunt u dat bij ons aangeven door een ophaalverzoek in te vullen. Wij halen de Afzetzak dan binnen vijf dagen bij u op.

Stap 5
Ophalen

Op de afgesproken datum komen wij de Afzetzak bij u ophalen.